work

Produktet më të reja

  • Cilësi e lartë
  • Dizajni i fundit
  • Çmimi më i mirë
  • Cilësi e lartë
  • Dizajni i fundit
  • Çmimi më i mirë
fourzerofiveone-two

Showroom

Fytyra e re e tradites së moçme! Tashmë në dekaden e tretë të jetës, kjo ndërmarrje ambicioze e prodhimit të modeleve italiane, vjen me një hapësirë të re të kontaktit me ju, klientë. Pas vitesh shërbimi me korrektësi, cilësi dhe stil italian, tashmë vjen me një SHOWROOM modern. Ju mirëpresim pranë ambjenteve tona te Vasil Shanto, Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë me misionin tonë të vetëm, realizimin e ëndrrave tuaja!

get-connected
tapiceri-per-familje-dhe-biznese

Tapiceri për familje dhe biznese

Mobilje për familje

Çdo gjë që ju duhet për të mobiluar shtëpinë tuaj!

Të gjitha produktet

Mobilje për biznese

Çdo gjë që ju duhet për të mobiluar biznesin tuaj!

Të gjitha produktet